Espais de Creació

Dinamització d’espais físics i intel·lectuals per tot aquell que tingui inquietuds en l’àmbit de l’expressió artística o artesanal, incidint directament en les barreres i limitacions que se’ls van presentant per la falta d’espais i recursos comunitaris per a la creació artística.

Taller Social de Creació

TSC (Taller Social de Creació):

Equipament obert per al desenvolupament d’iniciatives personals en l’àmbit de l’expressió plàstica, l’artesania i especialment el reciclatge artístic i creatiu a partir dels materials que el ReBOST posa gratuitament a la teva disposició. L’Espiral posa l’espai, les eines i l’acompanyament i assessorament necessaris; la persona posa el projecte i les ganes.

PREUS:

Sessió:  div 6€ / diss 7€

Bo 10 sessions: div / diss  55€

Abonaments:  mensual 35€ / trimestral 75€

Socis/es de l’ ESPIRAL 15% de descompte sobre els abonaments

aaaaaaaa

3 Respostes to “Espais de Creació”

  1. olga Says:

    Hola!
    sóc la Olga del Ceip Lola Anglada de Badalona, m’interessa poder venir! com ho haig de fer??? aquest espai només és per divendres i dissabte o hi ha d’altres dies que ja els teniu plens???
    petons!
    olga

    • espiralassociacio Says:

      Hola Olga, el cas és que tenim molta feina i no podem estar gaire per la gent quan fan servir l’espai de creació i assesorar-los quan ens ho demanen. Entre el rebost i tot (tallers, dinamitzar fires..etc ).
      Truca’ns si vols al 93.5668402 de 11-14h i de 16-20h o envia un mail a espiralassociacio@gmail.com i ho parlem. Si de veritat necessites l’espai ho podem xerrar. No veig cap problema.

      Joan


Deixa un comentari